Авиокомпания Райънеър ( Ryanair) е най-голямата в Европа нискотарифна авиокомпания по размер на флота и брой превозени пътници. Седалището на нискобюджетния авиопревозвач се намира в Дъблин, Ейре.

Авиокопманията е основан през 1985 година, а авиопревозвачът е първият който предлага нискобюджетни полети и към момента обслужва 165 вътрешни и международни дестинации в Европа и света. Флотът на авиокомпанията се състои от над 300 самолета от типа Boeing 737-800 в експлоатация, като средната възраст на самолетите е 5,5 години .

Бурното разрастване на авиокомпанията през последните години се дължи на комерсиалната и стратегия. Авиокомпания Райънеър не лети до главните летища, а до по-малките и по-отдалечени летища, но добре свързани с автобусен или железопътен транспорт с големите градове. Тук се крие тайната на успеха, която води до спестяване на високи летищни такси, а от там и евтините самолетни билети.

Повечето от самолетите на компанията са облепени с реклами отвън, както и отвътре — зад седалките. По време на полетите стюардесите рекламират различни продукти — козметика, сувенири, финансови и банкови услуги и т.н.. Добавена стойност за авиопревозвача се явява и допълнителната продажба на храни, напитки, часовници, сувенири, фотоапарати, застраховки, алкохол и дори видео игри и лотарийни билети.

В момента нискотарифния ирландски авиопревозвач е поръчал 183 нови самолета Boeing 737-800 и има възможност да заяви още 100 броя - Boeing 737 MAX 200. Това разширяване означава, че до 2024 година авиокомпанията ще разполага с  над 520 самолети в експлоатация, които ще бъдат в състояние да превозват около 160 милиона пътници годишно.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.