ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Авиокомпания Райънеър ( Ryanair) е най-голямата в Европа нискотарифна авиокомпания по размер на флота и брой превозени пътници. Седалището на нискобюджетния авиопревозвач се намира в Дъблин, Ейре.

Авиокопманията е основан през 1985 година, а авиопревозвачът е първият който предлага нискобюджетни полети и към момента обслужва 165 вътрешни и международни дестинации в Европа и света. Флотът на авиокомпанията се състои от над 300 самолета от типа Boeing 737-800 в експлоатация, като средната възраст на самолетите е 5,5 години .

Бурното разрастване на авиокомпанията през последните години се дължи на комерсиалната и стратегия. Авиокомпания Райънеър не лети до главните летища, а до по-малките и по-отдалечени летища, но добре свързани с автобусен или железопътен транспорт с големите градове. Тук се крие тайната на успеха, която води до спестяване на високи летищни такси, а от там и евтините самолетни билети.

Повечето от самолетите на компанията са облепени с реклами отвън, както и отвътре — зад седалките. По време на полетите стюардесите рекламират различни продукти — козметика, сувенири, финансови и банкови услуги и т.н.. Добавена стойност за авиопревозвача се явява и допълнителната продажба на храни, напитки, часовници, сувенири, фотоапарати, застраховки, алкохол и дори видео игри и лотарийни билети.

В момента нискотарифния ирландски авиопревозвач е поръчал 183 нови самолета Boeing 737-800 и има възможност да заяви още 100 броя - Boeing 737 MAX 200. Това разширяване означава, че до 2024 година авиокомпанията ще разполага с  над 520 самолети в експлоатация, които ще бъдат в състояние да превозват около 160 милиона пътници годишно.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.