НАЙ-ЕВТИНИТЕ НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

Заплати сигурно своята резервация

Заплати сигурно своята резервация за самолетен билет или хотел.

Ние държим на сигурността на Вашите средства. Затова сме избрали най-защитеният начин за заплащане - само по банков път. Приемаме заплащане за самолетни билети и хотели само по банков път. За да се запази цената на самолетния билет е нужно веднага да се извърши заплащане по банков път. За да може да се отрази веднага преведената сума приемаме плащания само и единствено в клоновете на банка ДСК и Райфайзенбанк в България.

Заплащане с дебитни и кредитни карти
Поради мерки за сигурност ние не приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта. Така Вашите пари са защитени и няма опасност, някой да изтегли суми от Вашата сметка.

Заплащане на самолетен билет или хотел чрез онлайн активно банкиране


Заплащане чрез онлайн активно банкиране от следните две банки: Банка ДСК или Райфайзенбанк. След като преведете сумата от активното онлайн банкиране, тя се отразява веднага и по този начин Вашата резервация е гарантирана на 100%. При използването на активно онлайн банкиране предимството е, че физически може и да не се намирате в България, но преведената сума ще се отрази веднага по нашата сметка.

Заплащане на самолетен билет или хотел в брой като посетите банков клон


Когато сте в клон на Банка ДСК или Райфайзенбанк и е дошъл Вашия ред на касата, преди да внесете сумата по банковата ни сметка, моля да се свържете с нас на телефоните за контакт за да потвърдим цената на самолетния билет или хотел. Чак след като имате потвърждението за цената може да внесете сумата. Тя ще се отрази отново веднага при нас и така ще направим Вашата резервация.

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК