НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ОТ ИЛИ ДО ЛЕТИЩЕ АКАБА (AJQ)Добре дошли в Акаба!


Акаба (Aqaba) е курорт на Червено море, който се намира в Йордания. Градът е построен върху древната крепост Айла, тук се намира най-старата църква намерена досега - от III век. Курортът предлага практикуване на различни водни спортове. В залива Акаба са открити над 140 вида корали и около 40 вида морски животни. Интересна забележителност е укреплението от XII век, както и Морската Научна станция на Акаба. Тук ще имате възможност да се запознаете с бита и древните традиции на местното бедуинско население. Градът и най-вече пристанището са много привлекателни за туристи от цял свят. Тук е началото на основната артерия, захранваща със стоки и суровини цяла Йордания. Акаба е ахилесовата пета на държавата и точно тези 20-30 км на Червено море са решаващи за местната геополитика.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В АКАБА. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В АКАБА?

Пригответе се за едно незабравимо посещение на скалния град Петра, столицата на Набатейците. Град изпълнен с мистериозен чар и е създаден, за да предизвика възхищение у всеки посетител. Съкровищницата, това е най-известният монумент, разположена в края на огромен каньон - вход с дължина от 1км., обграден от големи отвесни скали. Там ще видите многобройни фасади, изсечени в скалите: Амфитеатърът със 7 000 места, Манастирът и Византийската църква, храмовете и гробниците на Набатейците, Дворецът, Храмът на летящите лъвове. Очаква Ви дълго ходене през този ден, за целта се препоръчва да си вземете удобни обувки.

Пригответе се за джип сафари в пустинята Вади Рам. Тя е известна като лунната пустиня. Огромена, ехтяща и божествена - така изглежда цветния каньон през, който се минава. Тук може да се насладите и на дълга разходка с камила. След което може да посетите бедуинско селище и да опитате чай с кардамон.

Разгледайте Мадаба - градът на мозайките: тук се намира една от най-добре запазените мозаични карти, разкриващи изселването на Мойсей, гръцката Ортодоксална църква Св. Георги, църквата на Апостолите, Археологическия и Фолклорен музей. Ако продължите към планината Небо - най-библейскто място в Йордания ще достигнете до местото, където е погребан Моисей. От върха се открива внушителна панорама към долината на река Йордан, Мъртво Море и Йерусалим. Може да се разходите и до река Йордан където Исус е приел светото кръщение. А след това пред Вас е Мъртво море - най-ниската точка на земята и най-соленото море (езеро) в Света. Не пропускайте да се потопите в Мъртво море, което е така известно с лечебните си свойства.


Петра – каменният град

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Акаба (AJQ)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Акаба (King Hussein International Airport).

Продължителност на полет от София до Акаба
Комфортното пътуване от София до Акаба е с продължителност 3 часа и 05 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Акаба (AJQ).

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.