ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Акаба (AJQ)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ОТ ИЛИ ДО ЛЕТИЩЕ АКАБА (AJQ)Добре дошли в Акаба!


Акаба (Aqaba) е курорт на Червено море, който се намира в Йордания. Градът е построен върху древната крепост Айла, тук се намира най-старата църква намерена досега - от III век. Курортът предлага практикуване на различни водни спортове. В залива Акаба са открити над 140 вида корали и около 40 вида морски животни. Интересна забележителност е укреплението от XII век, както и Морската Научна станция на Акаба. Тук ще имате възможност да се запознаете с бита и древните традиции на местното бедуинско население. Градът и най-вече пристанището са много привлекателни за туристи от цял свят. Тук е началото на основната артерия, захранваща със стоки и суровини цяла Йордания. Акаба е ахилесовата пета на държавата и точно тези 20-30 км на Червено море са решаващи за местната геополитика.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В АЙНДХОВЕН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В АКАБА?

Пригответе се за едно незабравимо посещение на скалния град Петра, столицата на Набатейците. Град изпълнен с мистериозен чар и е създаден, за да предизвика възхищение у всеки посетител. Съкровищницата, това е най-известният монумент, разположена в края на огромен каньон - вход с дължина от 1км., обграден от големи отвесни скали. Там ще видите многобройни фасади, изсечени в скалите: Амфитеатърът със 7 000 места, Манастирът и Византийската църква, храмовете и гробниците на Набатейците, Дворецът, Храмът на летящите лъвове. Очаква Ви дълго ходене през този ден, за целта се препоръчва да си вземете удобни обувки.

Пригответе се за джип сафари в пустинята Вади Рам. Тя е известна като лунната пустиня. Огромена, ехтяща и божествена - така изглежда цветния каньон през, който се минава. Тук може да се насладите и на дълга разходка с камила. След което може да посетите бедуинско селище и да опитате чай с кардамон.

Разгледайте Мадаба - градът на мозайките: тук се намира една от най-добре запазените мозаични карти, разкриващи изселването на Мойсей, гръцката Ортодоксална църква Св. Георги, църквата на Апостолите, Археологическия и Фолклорен музей. Ако продължите към планината Небо - най-библейскто място в Йордания ще достигнете до местото, където е погребан Моисей. От върха се открива внушителна панорама към долината на река Йордан, Мъртво Море и Йерусалим. Може да се разходите и до река Йордан където Исус е приел светото кръщение. А след това пред Вас е Мъртво море - най-ниската точка на земята и най-соленото море (езеро) в Света. Не пропускайте да се потопите в Мъртво море, което е така известно с лечебните си свойства.

Петра – каменният град
Петра – каменният град

Полетно разписание от София (SOF) до Акаба (AJQ)

 

https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище София (SOF) до летище Акаба (AJQ)

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 25.10.2020 до 24.03.2021:
СРЯДА, НЕДЕЛЯ


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.