НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ БАРИ (BRI)

 

Бари те очаква!

Град Бари (Bari) е столица на провинцията Бари и на автономния регион Пулия - една от 20-те административни области в Италия. Също така Бари е и едно от големите италиански пристанища на брега на Адриатическо море. Географски градът е разположен на „тока на ботуша“ в Южна Италия. Бари се състои от четири части, а имено: стар град, модерен град (мястото за шопинг) и две модерни пристанища.

Този морски град привлича посетителите си с масивния замък, кокетната си старинна част, и двете величественни катедрали. Разнообразието от нюанси тук е голямо, като започнем от мастилено синьото море, през светлосиньото лазурно небе и достигнем до светложълтите сгради и украсените с ярки цветове старинни улици.ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В БАРИ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В БАРИ?


Най-главните забележителности в Бари, които препоръчваме да посетите са: базилика Св. Николай (Basillica San Nicola), катедралата на Бари Сан Сабино (Cathedral of St. Sabinus) и сградата на опера Петруцели (Petruzzelli Theatre). Интерес за посетителите на града също е и руската църква, която е построена от поклонници отишли в Бари да посетят мощите в базиликата Св. Николай. Не забравяйте да се отбиете и в ботаническата университетска градина. В стария град на Бари ще усетите духа на  нощния живот в многобройните гостоприемни заведения.

Базилика Св. Николай (Basillica San Nicola)
Намира се на площад в Стария Бари (Bari Vecchia). Базиликата представлява впечатляващо здание, което е на около 1000 години. През деня се откроява силно с със златния си купол. В главния олтар ще видите впечатляващата статуя на Св. Николай в много скъпи одежди от XVIII век. В криптата на храма може да видите мощите на Св. Николай.

Старият Бари (Bari Vecchia)
Старата част на Бари е едно от най-привличащите места за всички фотоманиаци. Тук ще направите най-добрите си снимки и ще съберете най-много лайкове. Тесните улички се пресичат под всякакви ъгли, над главите ви ярко боядисаните и изглеждащи леко западнали сгради сякаш ще се докоснат по високите етажи, а от прозорците виси пране буквално над улиците.

Катедралата на Бари Сан Сабино (Cattedrale di San Sabino / Duomo di Bari)
Катедралата Сан Сабино е издигната е в края на XII век върху руините на по-ранна византийска църква. В днешно време тя е главния храм на града и пример за романската архитектура.

Нормански замък на Бари (Castello Normano Svevo)
Замъкът на Бари представлява норманска крепост, която е издигната през 1131 г. от краля на Сицилия Рожер II. Замъкът е заобиколен с ров от всички страни освен откъм морето. Тази красива сграда е превърната в изложбено пространство, където може да попаднете на някоя от многобройните и интересни, често сменящи се експозиции.

Опера Петруцели (Teatro Petruzzelli)
Опера Петруцели  е четвъртата по големина оперна сграда в Италия и една от най-величествените след тези в Милано и Неапол. Построяването на сградата е по поръчка на братята търговци Петруцели, като строежа и е завършен през 1903г. Освен за оперни и балетни спектакли, Опера Петруцели е и сцена на големи концерти на звезди от световна величина. Тук са изнасяли концерти: Лучано Павароти, Франк Синатра, Лайза Минели и още много други.

 

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Бари (BRI)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Бари (Bari Airport).

Продължителност на полет от София до Бари
Комфортното пътуване от София до Бари е с продължителност 1 час и 45 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Бари (BRI).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.