НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ БРАТИСЛВА (BTS)

 

Добре дошли в Братислава - съкровището на Централна Европа!

Братислава (Bratislava) е столицата на Словакия и най-големият град в държавата. Братислава е много добре свързан с градове от цяла Европа с директни полети на нискотарифни и редовни авиолинии. Освен това е и много привлекателна дестинация за уикенд пътувания. Градът ще Ви предложи богат културен живот и много забележителности, както се започне от дворците от миналото и се достигне до модерната архитектура на последните години. Братислава е разположена от двете страни на река Дунав, през която преминават няколко моста.

Братислава е с население от по-малко от половин милион. Това е спокоен и приятен за разходка град, като всичко е разположено толкова близко, че почити няма да Ви се наложи да ползвате градски транспорт. От Братислава може да си организирате  разходка до още две близки столици Будапеща, която е на 200 км и Виена, която още по-близко разположена - само на 80 км.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В БРАТИСЛАВА. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В БРАТИСЛАВА?

Една от най-важните забележителности на Братислава е Братиславски храд. Това е замък, разположен на хълм и е представлявал крепост на всички племена и държави владели земите на днешна Словакия - келти, славяни, римляни, унгарци и австрийци. Замъкът Братиславски храд е претърпял много промени през различните периоди както  промяна на архитектурата от готически стил в бароков, та чак и до неколкократно разрушаване.

Катедралата Св. Мартин представлява готическа катедрала, в която са се провеждали коронациите на няколко унгарски крале. Строежът и е започнат през далечната 1204г., а последно е реконструирана в края на 19-ти век.

Новият мост, който свързва двете части на града, над река Дунав също привлича доста туристи. Над моста има ресторант във форма на летяща чиния и затова често е наричан  ресторант НЛО.  До странния ресторант може да се доберете като ползвате асансьор до върха на единствения пилон на моста. От тук пред вас ще се разкрие невероятна панорама с гледка към цяла Братислава.

Не пропускайте да тествате и местната кухня, от която ще си оближете пръстите, както и да си поръчате местна бира.

Едно от най-приятните пътувания е това с високоскоростен катамаран, който свързва центъра на Братислава с центъра на Виена. Пътуването е с продължителност около 70 минути, като специалния катамаран може да преминава и през по-плитките води на река Дунав и през лятото.


Братиславски храд

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Братислава (BTS)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Братислава (Bratislava Airport).

Продължителност на полет от София до Братислава
Комфортното пътуване от София до Братислава е с продължителност 1 час и 35 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Братислава (BTS).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.