НАЙ-ЕВТИНИТЕ НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Кастелон - Коста Азаар (CDT)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ КАСТЕЛОН - КОСТА АЗААР (CDT)

 
Добре дошли във Валенсия - Коста Азаар - Портокаловия бряг!

Испанското летище Кастелон Коста Азаар се намира на 100км. от Валенсия. Ето и малко повече информация за този прекрасен град. Валенсия е трети по големина град в Испания, столица на провинция и автономна област Валенсия. Преди него са Мадрид и Барселона. Той е основан от римляните през 138г.пр. Хр. Маврите обявили Валенсия за столица на северното Ислямско кралство през единадесети век. Градът притежава културно и художествено наследство. През 2010г. е обявен за европейска столица на културата.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ?

Във Валенсия разходката Ви ще започне от елегантната старинна част на града с  катедралата и двореца на Маркиз де лос дос Агуас в бароков стил. Ще посетите новата част с  „Града на изкуството и науката”, много музеи и уникалния за Валенсия и Европа аквариумен комплекс - Океанографик. Туристите с интерес наблюдават пингвини, тюлени, водни костенурки, акули, делфинариум с уникалното шоу с делфини. Животните наброяват около 40 000 на брой. Музеят Океанографик е най-големия в Европа. Пресъздадени са  основните морски екосистеми на планетата - Средиземно море, Червено море, Тропици, Океани, Антарктида. А делфинариумът е с по няколко дневни представления. Общата водна маса е 24 мил. литра, дълбочината на парка е 10,5м.Туристите минава по подводни тунели. Атракция представлява и ресторанта под вода.

Не по-малко интересен е Биопарк Валенсия открит 2008 г., където оградите на практика са невидими и животните се чувстват като в естествената си среда на площ от 100 000 кв.м. Така се предоставя на посетителите усещането, че са в естествената среда на животните.

Разходката продължава с Ла Лоня - старата копринена борса.Това е готическа постройка, влезла в Списъка на защитените исторически забележителности на ЮНЕСКО, заемаща около 2000 кв.м. Голяма част от богатството на Валенсия се е дължало на търговия с фермерски продукти и коприна.

Ако се разходите по Площада на Девата ще разгледате Базиликата на Девата. От покрива и може да се насладите на красивата панорама на целия град.

През Валенсия тече река Турия. Една част от нея е пресъхнала и там е построен парк - "Градината на Турия" с велоалея за велосипедисти и пешеходци. Комплексът City of Arts and Science, разположен в коритото на реката пък  е архитектурното чудо на Валенсия.

Катедралата на Валенсия също не е за пропускане. Тя е построена на мястото на римски храм с много архитектурни стилове.Терасата е с изглед към морето.

Безспорно обаче, най-привлекателни за хилядите туристи са безкрайните плажове с изключително фин пясък и кристално чисти води. Този туристически рай на бреговете на Испания  е наречен Коста дел Азаар. Това е крайбрежието на провинция Кастельон. Преведено от испански крайбрежието се нарича още „Портокаловият бряг”, заради многото портокалови дръвчета там. Дължината на ивицата е 120 км. Край брега са разположени превъзходни хотелски комплекси, посрещащи гостоприемно потока от туристи с аромата на разцъфналите портокалови дървета.

Най-големия в Европа аквариум – Океанографик във Валенсия
Най-големия в Европа аквариум – Океанографик във Валенсия

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

СЕМЕЙНИ ВАКАНЦИИ И ПОЧИВКИ

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РЕЗЕРВИРАЙ ХОТЕЛ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК