НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДЪБЛИН (DUB)


Добре дошли в Дъблин - Градът на хилядите поздрави!

Дъблин  е столицата на Ирландия. Намира се в източната част на страната, в месността около река Лифи, вливаща се в Ирландско море.

Три неща определят ирландската философия за живота - Свети Патрик, бирата и ускито. Последните години Дъблин се преобразява в модерен младежки град. Претендент е за парти столица в Европа с приятелски настроени 50% жители под 27години.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ДЪБЛИН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ДЪБЛИН?


За богата история  на града свидетелстват археологическите останки отпреди няколко хиляди години. Дъблин е известен с  красиви площади, музеи, галерии и култутни паметници. В центъра са  сградите на държавните институции. За туристите интерес представлява големият парк "Сейнт Стивънс Грийн". Мястото е любимо за разходки на дъблинчани.

Непропускайте да разгледате на първо място Дъблински замък. История му започва през 1204 г. като крепост, затвор, съкровищница, съд и седалище на английската власт в Ирландия. В днешни дни в него се провеждат официални събития и церемонии. Тук туристите и гости на Дъблин  могат да видят държавните апартаменти, градините, кралския параклис, 2 музея, библиотека. От замъка до днес е оцеляла  само нормандската кула  от 1226 г., в която се помещава Музеят на полицията.

Ако улучите другата атракция на Дъблин - Празника на Свети Патрик на 17 март,можете да участвате в парада и шествието. За целта е необходимо да се снабдите със зелената шапка - символ на Св. Патрик.Празника е с много музика, бира и живописна атмосфера.

Любителите на стари библиотеки магат да посетят Тринити Колидж и Старата библиотека с келската книга с повече от 200 000 тома.Разходете се по моста  Ха’пени - символ на ирландската столица. Нощно време Дъблин предлага на гостите си ресторанти и пъбове с жива музика, като например - Темпъл бар. Списъка за посещения е дълъг и примамливо привлича потока от туристи.

В красива сграда ще разгледате Музея на писателите, катедралата на Дъблин Крайст чърч, катедралата „Свети Патрик“, Националната галерия. Няма да е честно да пропуснете Музея на бирата „Гинес“. Разходката Ви до легендарната бирария ще Ви отведе на 7 етаж. Ще Ви почерпят с халба от  пенливото питие и ще се насладите на панорамата от терасата на бара.

По улиците на Дъблин мoже да се насладите на музиката на уличните музиканти. Те придават тържественна атмосфера на града. Имате възможност да присъствате на безплатните им концерти. Отбийте се и до зоопарка на Дъблин. Тук животните не са в клетки, a живеят в условия максимално приближени до естествената им среда.


Дъблински замък
Дъблински замък

Полетно разписание от София (SOF) до Дъблин (DUB)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Дъблин (Dublin Airport).

Продължителност на полет от София до Дъблин
Комфортното пътуване от София до Дъблин е с продължителност 4 часа.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Дъблин (DUB).


Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.