ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Дъблин (DUB)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДЪБЛИН (DUB)


Добре дошли в Дъблин - Градът на хилядите поздрави!

Дъблин  е столицата на Ирландия. Намира се в източната част на страната, в месността около река Лифи, вливаща се в Ирландско море.

Три неща определят ирландската философия за живота - Свети Патрик, бирата и ускито. Последните години Дъблин се преобразява в модерен младежки град. Претендент е за парти столица в Европа с приятелски настроени 50% жители под 27години.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ДЪБЛИН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ДЪБЛИН?


За богата история  на града свидетелстват археологическите останки отпреди няколко хиляди години. Дъблин е известен с  красиви площади, музеи, галерии и култутни паметници. В центъра са  сградите на държавните институции. За туристите интерес представлява големият парк "Сейнт Стивънс Грийн". Мястото е любимо за разходки на дъблинчани.

Непропускайте да разгледате на първо място Дъблински замък. История му започва през 1204 г. като крепост, затвор, съкровищница, съд и седалище на английската власт в Ирландия. В днешни дни в него се провеждат официални събития и церемонии. Тук туристите и гости на Дъблин  могат да видят държавните апартаменти, градините, кралския параклис, 2 музея, библиотека. От замъка до днес е оцеляла  само нормандската кула  от 1226 г., в която се помещава Музеят на полицията.

Ако улучите другата атракция на Дъблин - Празника на Свети Патрик на 17 март,можете да участвате в парада и шествието. За целта е необходимо да се снабдите със зелената шапка - символ на Св. Патрик.Празника е с много музика, бира и живописна атмосфера.

Любителите на стари библиотеки магат да посетят Тринити Колидж и Старата библиотека с келската книга с повече от 200 000 тома.Разходете се по моста  Ха’пени - символ на ирландската столица. Нощно време Дъблин предлага на гостите си ресторанти и пъбове с жива музика, като например - Темпъл бар. Списъка за посещения е дълъг и примамливо привлича потока от туристи.

В красива сграда ще разгледате Музея на писателите, катедралата на Дъблин Крайст чърч, катедралата „Свети Патрик“, Националната галерия. Няма да е честно да пропуснете Музея на бирата „Гинес“. Разходката Ви до легендарната бирария ще Ви отведе на 7 етаж. Ще Ви почерпят с халба от  пенливото питие и ще се насладите на панорамата от терасата на бара.

По улиците на Дъблин мoже да се насладите на музиката на уличните музиканти. Те придават тържественна атмосфера на града. Имате възможност да присъствате на безплатните им концерти. Отбийте се и до зоопарка на Дъблин. Тук животните не са в клетки, a живеят в условия максимално приближени до естествената им среда.

Дъблински замък
Дъблински замък

Полетно разписание от София (SOF) до Дъблин (DUB)

 

 https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище София (SOF) до летище Дъблин (DUB)

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 28.11.2020 до 12.12.2020:
ВТОРНИК, СЪБОТА

 от 15.12.2020 до 30.10.2021: ВТОРНИК, ЧЕТВЪРТЪК, СЪБОТА


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.