НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ЕДИНБУРГ (EDI)


Добре дошли във вечната шотландска столица - Единбург!

Единбург е столицата на Шотландия. На английски се изписва по следния начин: Edinburgh. Градът е разположен в  източна част на държавата, в близост до бреговете на Северно море. В Единбург е и седалището на шотландския парламент. Градът е един от главните центрове на просветление начело с Университета на Единбург, който му е спечелил псевдонима Атина на севера. Единбург е един от най-оживените градове, който привлича туристите с гостоприемството си и  богати колекции от готическа архитектура от късното Средновековие.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ЕДИНБУРГ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ЕДИНБУРГ?


Princes street е главната търговска улица на Единбург, носеща името на двамата синове на крал Джордж III. Самата улица с китните си градини разделя Стария от Новия град. Тук най-главната забележителност e Монумент на Скот (Scott Monument), издигнат в чест на шотландския писател Уолтър Скот. Той е внушителен викториански паметник с височина от 60 метра в готически стил, който е и най-високия в света, издиган в името на писател.

Единбург е познат още и като град на литерата. Тук се намира Националната библиотека на Шотландия (The National Library of Scotland), Шотландския център за разказване на истории (The Scottish Centre of Story Telling), Музеят на писателите (The Museum of Writers), Библиотеката по поезия (The Library of Poetry), а също така и множество по-малки библиотеки.


Препоръчваме ви да посетите замъка на Единбург (Edinburgh Castle). Разположен е на върха на вулканичен хълм с остри скали, откъдето много лесно градът може да наблюдава евентуално нападение и в същото време може да се защитава от всички посоки. Тук може да разгледате най-старата сграда в шотландската столица - параклиса “Св. Маргарет”. Предполага се, че е построен около 1130 година в чест на кралица Маргарет, която е живяла през XII век.

Направете си разходка до Калтън хил (Calton Hill). Самият хълм ще ви впечатли с невероятен изглед към Единбург, а тук може да разгледате Художествената галерия за съвременно изкуство (Collective contemporary art gallery) и недовършения Национален паметник (National Monument). Районът е смес от оживени търговски площи и тесни калдъръмени жилищни улички.

Ако сте почитатели на шотландското уиски, то тогава може да се включите в тур с екскурзовод (Scotch Whiskey Experience) и да проследите тънкостите при дестилационния процес и производството на този така харесван елексир.

Ако пък харесвате растенията, то за вас е Кралската ботаническа градина (The Royal Botanic Garden Edinburgh). Тя е отворена през XVII век и е световноизвестен научен център за изследване на растенията, тяхното разнообразие и опазване. Градината има една от най-богатите колекции на живи растения не само в Европа, но и в целия свят.

 

 

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Единбург (EDI)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Единбург (Edinburgh Airport).

Продължителност на полет от София до Единбург
Комфортното пътуване от София до Единбург е с продължителност 3 часа и 45 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Единбург (EDI).


ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.