ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Киев Бориспол (KBP)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ КИЕВ БОРИСПОЛ (KBP)

Киев е най-големия град и столица на Украйна. На украински се изписва по следния начин: Київ, а на английски: Kiev. Градът е разположен е на брега на река Днепър и е един от най-древните в Източна Европа, основан още през V век.

Ако до сега не сте посещавали Украйна, сега е моментът да го направите и то с евтини директни нискотарифни полети от София до Киев. Украинската столицата е едно истинско бижу, което представлява комбинация от миналото и настоящето. Това означава, че всеки турист може да разгледа замъци, крепости, архитектурни паметници, великолепни паркове и още куп различни атракции. Киев е прекрасен град, който впечатлява с невероятна архитектура, уникални  паметници и фонтани и красива природа с големи паркове. Тук ще Ви разкажем за няколко от по-интересните места в Киев, които със сигурност ще искате да посетите.

Вижте най-голямата кафемелачка в града, намираща се точно в предната част на музея „Тарас Шевченко“ в центъра на Киев. Паметникът на кафемелачката е символ на кафене, представляващ копие на стара кафемелачка, която е била закупена от собственика на кафенето от германско семейство, живяло в Западна Украйна. Семейството донесло тази кафемелачка от Германия преди началото на войната. След това потомците на семейството напуснали страната, но не  взели кафемелачката с тях. Интересният паметник е украсен с големи кафяви кафени зърна и живописни жирафи.

Зеленият театър е едно место, наситено с много легенди и тайни. Той е място за срещи на хора, които се интересуват от езотерични и исторически събития. Театърът е построен върху руини през 1949г. Първоначалният проект е включвал развлекателен център, парк с въртележки и амфитеатър за около 4000 души, но бързо губи популярността си. След пожар през 70-те години Зеленият театър е модернизиран и е превърнат в сцена за концерти под открито небе. През 2000г. започва ново обновяване и в перода 2011г. - 2014 г. мащабния комплекс се  използва като летен нощен клуб.

Посетете също и парка „Гейдар Алиев“, който е открит в чест на 90-годишния юбилей на лидера на Азербайджан. Този парк е известен с уникалната си архитектура, която не е характерна за Киев. Паркът има няколко нива, спускащи се по хълм и изглеждащи като стена на някакъв източен замък. Освен това има и впечатляващ водопад, който се стича по вертикална мозайка - единственото пълно копие в света на килима Sheikh-Safi Tabriz. Килимът е изработен от керамика, мраморно стъкло и италиански плочки. Фонтанът с мозайка се осветява през нощта, като пресъздава вълнуваща гледка. На територията на парк „Гейдар Алиев“ посетителите могат да видят и растения, които са характерни за азербайджанската флора.

Ако сте с деца, то тогава не пропускайте кукления театър в Киев, основан още през 1927г. Сградата е на три етажа и изглежда като приказен замък с кули, има две зали – за 300 и за 110 души. На първия етаж ще откриете детско кафене и античен музей на куклите, които даже можете да докоснете. Вторият етаж на театъра е украсен със странни пеперуди, тигри и дракони. На третият етаж са разположени приказните и анимационни герои. Алеите около кукления театър са отрупани с пъстри цветя, фонтани и много скулптури на още приказни герои.

В старият град има много исторически забележителности, сградите са в готическа и барокова архитектура. По-известни забележителности са: църквата Света София, цъкрава Свети Андрей, две църкви в центъра на града от XI век, известни със своите катакомби, кулите с камбаните и музейните колекции; църквата Свети Володимир от XIX век. Близо до централната част се намира и Златната порта, конструкция, датираща от 1037г. За любителите на изкуството Ви предлагаме да посетите Киевската опера и Киевският младежки театър. В Киев се намира и големия манастир Киево-Печорска лавра.

Столицата Киев се обслужва от две летища: Международно Летище Киев Бориспол (Kiev Boryspil International Airport) с IATA код: KBP и Международно Летище Киев Жуляни (Kiеv Zhuliany International Airport) с IATA код: IEV.

За първи път ирландската нискотарифна авиокомпания Райънеър пуска директна линия от Международно Летище София (SOF) до Международно Летище Киев Бориспол (KBP). Евтините полети ще се изпълняват в периода от 03.04.2019г. до 23.10.2019г. Честотата им на изпълнение ще бъде регулярно - два пъти седмично: всяка сряда и неделя. Пътуването от София до Киев е изключително комфортно и бързо. Продължителността на директния полет е около 1 час и 55 минути. Не губете време и резервирайте предварително своите евтини самолетни билети до Киев още сега.

Полетно разписание от София (SOF) до Киев Бориспол (KBP)

 

 https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище София (SOF) до летище Киев Бориспол (KBP)

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 28.03.2021 до 28.10.2021:
ЧЕТВЪРТЪК, НЕДЕЛЯ


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.