НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛОНДОН

 

Добре дошли в Лондон - зеления, финансов мегаполис на света!

Лондон е разположен по поречието на плавателната река Темза, която го разделя на северна и южна част. Простира се на 1 578 кв.км. на 35м. надморска височина, с население 8 630 000 души.Лондон се нарежда на 25-то място по население в света, а по брой милионери на 4-то място. Известен е още като един от най-скъпите градове. Лондон е един от основните финансови центрове в света. Като столица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия градът е най-големия метрополис в Европейския съюз. Заради многото зелени площи, които притежава, е наречен „Зеленият град“.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ЛОНДОН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ЛОНДОН?

Малко градове могат да се похвалят с толкова много забележителности и всички те намират място в списъка за посещение на потока от туристи. Всичко си заслужава вниманието. Интересен е фактът, че тук се намира “нулевия” меридиан, определен през 1884 г. и човек може да е стъпил с единия крак в западното, а с другия в източното полукълбо за Земята.

Над река Темза са построени много мостове, но най-голям и интересен за туристите е Тауър бридж. Представлява комбинация от висящо и подемно съоръжение с две кули с височина 65м., свързани с хоризонтален пасаж. Мостът е дълъг 244м. Близо е до Лондонската кула, откъдето е и името му. Строежът на моста започва 1886г., а официалното откриване е на 30 юни 1894г. от крал Едуард седми и съпругата му.

Лондонското око също събира хилядите туристи. Те се качва на 137-метровото колело и от птичи поглед се любуват на панорамния изглед на града. Колелото има 32 капсули, побиращи по 25 човека.

Като символи на Лондон можете да разгледате Часовниковата кула и Уестминстърският дворец с парламента, които са изящество на архитектурата. Западно от двореца е разположена готическа църква, място за погребения и коронация на британските монарси.

В централната част на Лондон се намира най-стария кралски парк Св. Джеймс с малко езеро и два острова, а в северната част се простира Риджънтс парк или Парк на регента. Тук може да разгледате и площад Трафалгар един от най-известните площади в Лондон, в чийто център се издига колоната на Нелсън. Тя се пази от четири статуи на лъвове.

Списъкът продължава с прочутия Бъкингамски дворец, дом на кралското семейство от 1837г.до 1993г. Ту ще се насладите на градините 39-те акра градини на двореца. Ще разгледате залите с най-добрите френски и английски мебели, склуптури, картини и изящни предмети.

Почитателите на музеи не трябва да пропускат интересния музей на восъчните фигури - Мадам Тюсо, основан от восъчния скулптор Мари Тюсо. Други музеи, които заслужават внимание са музеят Виктория и Албърт.
На най-високата точка в Лондон, на хълма Лъдгейт се намира англиканската Катедрала Св.Пол, седалище на епископа на града. Посетете и Кралският театър Друри Лейн. Той  се намира в Ковънт Гардън, Лондон и  датира от 1663 г. Бил е събарян и строен четири пъти и е най-стария театър в града.


Лондон - Тауър Бридж


Лондон - Тауър Бридж

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Лондон Станстед (STN)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Лондон Станстед (London Stansted Airport).

Продължителност на полет от София до Лондон Станстед
Комфортното пътуване от София до Лондон Станстед е с продължителност 3 часа и 10 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Лондон Станстед (STN).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.