ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Меминген (FMM)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ МЕМИНГЕН (FMM)


Добре дошли в Меминген!

Меминген е град в област Бавария, Германия. Градът е образователен, икономически и административен център на региона Дунав-Иллер. За основател на град Меминген се счита Велф VI, който прави Меминген  своя резиденция и умира там.Населението му наброява 42 000 души. Градът е известен  със съставянето на първия писмен документ за човешките права. Меменген е стар, средновековен град с добре запазени забележителности. Тук може да посетите готическата църква св.Мартин, манастира на Ордена на св.Антоний и най-старата църква - Църквата на Старата Дама. Меминген Ви предлага да разгледате десете градски порти и кули, средновековния пазар и кметството. Разходете се до сградата на гилдията на магазинерите, данъчното и къщата със седемте покрива.

Летище Меминген се намира на около 140 км от Мюнхен - лайфстайл столицата на Германия. Поради факта, че Меминген е доста близо до мегаполиса Мюнхен, много пасажери избират именно да пътуват от или до тук.

Мюнхен е третия по големина град в Германия. Под това име е създаден в през 1158г. Разположен е по поречието  на река Изар. Най-красивите постройки в града са "Лудвигщрасе", Румесхале, Кралския площад, статуята  „Бавария“, които са построени  в архитектурния стил "Mаксимилиан". Това е името на крал Максимилиан втори. Мюнхен е важен индустриален, транспортен и културен център в Германия. Скътан в сърцето на Баварските Алпи е един от най-проспериращите градове в Европа. Красотата и очарованието си дължи на архитектурния ансамбъл на своите сгради.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В МЮНХЕН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В МЮНХЕН?

Потока от туристи с интерес разглеждат: църквата “Св. Петър”, дворецът Нимфенбург в стил барок - лятната резиденция на баварските монарси и Музеят на науката. Не пропускат забележителности, като Английската градина, Олимпийската кула, Старата пинакотека с изложените 800 шедьовъра.Тук ще видите най-голямата колекция от картини на Рубенс.
Безспорно обаче исторически символ за Мюнхен е катедралата Фрауенкирхе - религиозена, културна и истрическа забележителност. На български църквата се певежда „Света Богородица“. Катедралата е римо-католическа на архиепископа на Мюнхен и се намира в старата част на град Мюнхен, като побира 20 000 поклоници. Фрауенкирхе е проект на двама архитекти – Йорг фон Халспах  и Лукас Роталер. Строежът на катедралата е завършен през 1488 година, а  кулите са символ на  Мюнхен. Те са построени по-късно през 1525 година. Изработени са от мед с красиви куполи. Храмът е семпъл, построен от тухли, с дължина 109м., ширина 40м. и височина 37м. с две кули. Южната е висока 98,45м., а северната - 98,57м. Изградена е от червени тухли и се строи в продължителност на 20 години. Параклисът и е дълъг 109 метра, широк 40 метра и висок 37 метра. Градската управата на Мюнхен  издава официална забрана да се строят по-високи от 109 метра сгради и така Фрауенкирхе се вижда отвсякъде.

За Фрауенкирхе съществува и леденда, която разказва за сделката на Дявола и създателя и Йорг фон Халспах.
Дяволът имал желание храмът да няма прозорци за да прилича по-скоро  на Ада.Той обаче  останал измамен от строителя, който ги скрил зад колоните. Гневен тропнал с крак по пода и там останъл отпечатък известен, като "стъпката на Дявола". Другата легенда за дяволската стъпка, е че през 1568г. дяволът дошъл неканен на сватбата на Вилхелм пети и Рената Фон Лотринген и остава следа за посещението си.

По време на Втората световна война Фрауенкирхе е почти съборена от бомбардировките, но предвидливи жители прибрали на безопасно място цялото и богатство. Често храмът се ползва като концертна зала.

Животът в Мюнхен притежава стил с разкошните си булеварди, с футболен клуб Байерн, с първокласните си магазини и най-вече с гостоприемните си жители. В това ще се уверите сами, а освен красивите Алпи са наблизо и Ви очакват.

Фрауенкирхе в Мюнхен
Фрауенкирхе в Мюнхен

Полетно разписание от София (SOF) до Меминген (FMM)

 

 https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище София (SOF) до летище Меминген (FMM

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 27.11.2020 до 20.12.2020:
ПЕТЪК, НЕДЕЛЯ
от 24.12.2020 до 27.12.2020: ЧЕТВЪРТЪК, НЕДЕЛЯ
от 01.01.2021 до 26.03.2021: ПЕТЪК, НЕДЕЛЯ


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.