ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Рим Чампино (CIA)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ РИМ ЧАМПИНО (CIA)

 

Добре дошли във вечния град - Рим!

Рим е един от най-древните градове. Той се намира в Италия, простиращ се от двете страни на река Тибър. Градът е основан от Ромул и Рем на Палатинския хълм в 753г. По-късно се разраства на шест съседни хълма и затова се нарича градът на Седемте хълма. Площта на Рин е 1287кв. км. и има население около 2,9 милиона жители.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В РИМ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В РИМ?


Древният град e с почти 3000 годишна история и е прегърнал духа на цяла една цивилизация. Тук всеки ъгъл е история, която привлича хиляди туристи от цял свят. Днес Рим е един от най-романтичните величествени градове, който предлага богат избор на атракции и туристически забележителности. Пазаруването, италианските дизайнири, пенливото капучино и изящните вина са все неща, които са магнетични за гостите на Рим.

Прелесните дворци с изящни базилики и статуи превръщат Рим в топ дестинация за посещение, а историческият център на града е част от културното наследство на ЮНЕСКО.

Несъмнено най – популярната  туристическа забележителност и символ на Рим е Колизеумът.Това е най-големия амфитеатър, построен като подарък за римския народ. Безплатните зрелищни игри, които се организирали в него имали за цел да ангажират вниманието на непокорните и да се оказва контрол над тях.
Колизеумът в Рим е построен за 9 години с участието на 60 000 роби и побира  50 000 зрители. Първите игри се състояли през 80 година, а последните през 435 година.

Другата красива забележителност в Рим, която туристите не пропускат да посетят е Фонтана Ди Треви. Името му идва от разположението на фонтана на място, където се пресичат три улици. Височината му е 26м., а широчината 20м. Бог Нептун е в центъра на фонтана, а от двете му страни има по една женска фигура на Изобилието и на Здравето. Десетки легенди са  свързани с фонтана Ди Треви в Рим. Една от тях гласи, че хвърляйки  монета във фонтана отново ще се върнете в Рим. Семейно щастие ще Ви споходи ако хвърлите монетата заедно с любимия си. А ако хвърлите три монети ще се ожените скоро, или разделите завинаги. Хвърлянето на монетите е с гръб към фонтана, с дясната ръка през ляво рамо. Всеки ден туристите хвърлят около 3000 евро във фонтана, заради което има   денонощно наблюдение. Монетите остават за общината и се ползват за благоустройството  на града.

Колизеумът в Рим
Колизеумът в Рим

Полетно разписание от София (SOF) до Рим Чампино (CIA)

 

 https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище София (SOF) до летище Рим Чампино (CIA)

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 20.12.2020 до 28.03.2021:
СРЯДА, НЕДЕЛЯ

 от 29.03.2021 до 30.10.2021: ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК, СРЯДА, ЧЕТВЪРТЪК, ПЕТЪК, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.