НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ВЕНЕЦИЯ ТРЕВИЗО (TFS)

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ?

Всеки турист решил да посети Венеция не би пропуснал да премине по "Моста на въздишките". Легендарния мост е построен в седемнадесети век, проектиран от Антони Контино. Съоръжението представлява извит каменен мост свързващ Двореца на дожите със затвора намиращ се на отсрещния бряг. Изработен е от бял варовик с правоъгълни прозорци и с орнаменти на дантела. Легендите за любопитното си наименование "Моста на въздишките" са разнообразни. 

Моста на въздишките във Венеция - прощалната  въздишка на  осъдените затворници

Една легенда изглежда да е правдоподобна и е свързана с осъдените затворници. Отвеждани за екзекуция те преминавали последно по "Моста на въздишките", сбогувайки се със свободата си. Но това историята не го потвърждава, защото по времето когато "Моста на въздишките" е построен, екзекуции вече не се извършвали. Но наказания като загуба на свобода завинаги или временно са съществували. Малко от осъдените  са връщали свободата си. Съдбата била благосклонна към любовникът авантюрист - Джакомо Казанова, който минал с прощална въздишка по "Моста на въздишките", но успял да избяга.

Моста на въздишките - поверие за  вечна любов на влюбени  минали с гондола под него

Различна е въздишката на влюбените от тази на осъдените затворници. Легендата за споделената целувка на двама влюбени, минаващи с гондола под "Моста на въздишките" при залез слънце привлича годишно милиони влюбени туристи. Поверието ги осъжда на вечна любов и блаженство.


Неоспорим факт е, че "Моста на въздишките" представлява красива гледка в стил Италиански Ренесанс, построен за близо 2г. По него са разположени скулптури с тъжни или гневни лица. Само едно от тях е усмихнато. Височината му е 11м. Ако Вашето желание е да преминете по "Моста на въздишките" или под него с любимия човек,  за да се радвате на вечна любов то резервирайте евтин самолетен билет до летище Венеция Тревизо.

Мостът на въздишките

Мостът на въздишките

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Венеция Тревизо (TSF)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Венеция Тревизо (Venice Treviso Airport).

Продължителност на полет от София до Венеция Тревизо
Комфортното пътуване от София до Венеция Тревизо е с продължителност 2 часа.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Венеция Тревизо (TSF).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.