ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Спестявай пари с икономични самолетни билети

Как да пътуваме с евтин самолетен билет и да спестим пари?

Всички клиенти запътили се на самолетно пътешествие са в трескаво търсене на изгодни самолетни билети. Но как да намерим подходящата оферта? Този въпрос си задават много от пътуващите. Ето само няколко от най-важните трикове, които трябва да спазвате за да достигнете до така мечтаната дестинация с икономичен самолетен билет.

Ранна предварителна резервация
Основно и най-важно правилно е ранното резервиране на самолетен билет. Започнете проучването си поне 6 месеца по-рано, за да се ориентирате в цените. Щом като попаднете на подходяща оферта не му мислете много, а я резервирайте. Не очаквайте безкрайно ниска цена, защото в стремежа си уж да паднат цените, някой друг ще Ви изпревари и ще Ви измъкне под носа евтините билети.

Пътувайте през седмицата
Повечето пасажери предпочитат да започнат пътуването си през уикенда. Но в почити 90% от случаите това далеч не е най-подходящия момент за резервация на самолетен билет. Избирайте полетите, които са през седмицата. Тъй като през седмицата хората са на работа и са ангажирани, тогава авиокомпаниите обявяват по-ниски цени за самолетните си билети.

Сравнете цените на няколко полета на фиксирана дата
Ако пък трябва да пътувате на точно определена дата, то трябва да проверите всички полети за този ден. Много е възможно да има изгодни варианти за пътуване в не много удобни часове: много рано сутринта или много късно вечерта.

Сравнявайте цени между различни авиокомпании
Не забравяйте да сравните и цените между различните авиокомпании, тъй като понякога няколко авиопревозвача се конкурират за едно и също летище и за да привлекат клиенти по своите полети, може да намалят цените на самолетните билети за да запълнят седалките си.

Избирайте нискотарифни летища
Много често се оказва, че ако пътувате до нискотарифно летище, което е малко по-отдалечено от центъра на града, цената на самолетния билет е доста по-приемлива от тази, която се предлага за полетите до по-централно летище.

Пътувайте само с ръчен багаж
Ако наистина желаете евтин самолетен билет, то тогава се ограничете само с най-необходимото за Вашето пътуване и резервирайте самолетен билет само с ръчен багаж. Това значително ще Ви намали разходите, а освен това ще Ви бъде и много по-леко по време на ваканцията или почивката Ви.

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с нискотарифни авиокомпании. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.