ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Заплати сигурно своята резервация

Заплати сигурно своята резервация за самолетен билет или хотел.

Ние държим на сигурността на Вашите средства. Затова сме избрали най-защитеният начин за заплащане - само по банков път. Приемаме заплащане за самолетни билети и хотели само по банков път. За да се запази цената на самолетния билет е нужно веднага да се извърши заплащане по банков път. За да може да се отрази веднага преведената сума приемаме плащания само и единствено в клоновете на банка ДСК и Райфайзенбанк в България.

Заплащане с дебитни и кредитни карти
Поради мерки за сигурност ние не приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта. Така Вашите пари са защитени и няма опасност, някой да изтегли суми от Вашата сметка.

Заплащане на самолетен билет или хотел чрез онлайн активно банкиране


Заплащане чрез онлайн активно банкиране от следните две банки: Банка ДСК или Райфайзенбанк. След като преведете сумата от активното онлайн банкиране, тя се отразява веднага и по този начин Вашата резервация е гарантирана на 100%. При използването на активно онлайн банкиране предимството е, че физически може и да не се намирате в България, но преведената сума ще се отрази веднага по нашата сметка.

Заплащане на самолетен билет или хотел в брой като посетите банков клон


Когато сте в клон на Банка ДСК или Райфайзенбанк и е дошъл Вашия ред на касата, преди да внесете сумата по банковата ни сметка, моля да се свържете с нас на телефоните за контакт за да потвърдим цената на самолетния билет или хотел. Чак след като имате потвърждението за цената може да внесете сумата. Тя ще се отрази отново веднага при нас и така ще финализираме Вашата резервация.

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с нискотарифни авиокомпании. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.