ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Заплащане на самолетен билет чрез онлайн активно банкиране


Заплащане чрез онлайн активно банкиране на Банка ДСК. След като преведете сумата от активното онлайн банкиране, тя се отразява веднага и по този начин Вашата резервация е гарантирана на 100%. При използването на активно онлайн банкиране предимството е, че физически може и да не се намирате в България, но преведената сума ще се отрази веднага по нашата сметка.

Заплащане на самолетен билет в брой като посетите банков клон


Когато сте в клон на Банка ДСК и е дошъл Вашия ред на касата, преди да внесете сумата по банковата ни сметка, моля да се свържете с нас на телефоните за контакт за да потвърдим цената на самолетния билет или хотел. Чак след като имате потвърждението за цената може да внесете сумата. Тя ще се отрази отново веднага при нас и така ще финализираме Вашата резервация.

Заплащане на самолетен билет с карта

Ако изберете заплащане чрез банкова карта, ще Ви изпратим защитен платежен линк на myPOS https://www.mypos.com/bg  с описание на услугата, валута, час и дата на валидност. Линкът може да получите на е-мейл или като съобщение по Viber, WhtasApp или Skype. Щом отворите линка, ще бъдете пренасочени на защитена онлайн страница на myPOS, на която да попълните своите данни и да завършите плащането на Вашата резервация.

Видовете карти, чрез които приемаме плащания са: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, V Pay, American Express (Amex), UnionPay, JCB, Bancontact, iDEAL и iCard.

Заплати сигурно своята резервация

Заплати сигурно своята резервация за самолетен билет.

Ние държим на сигурността на Вашите средства. Затова сме избрали най-защитеният начин за заплащане - банков път или банкова карта. Приемаме заплащане за самолетни билети и хотели по банков път и банкова карта. За да се запази цената на самолетния билет е нужно веднага да се извърши заплащане. За да може да се отрази веднага преведената сума приемаме плащания в най-близкия до Вас клон на банка ДСК в България или активно онлайн банкиране на същата банка, както и чрез банкова карта.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

ПЛАНИРАНИ ПОЛЕТИ

 

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.gif

 

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с нискотарифни авиокомпании. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.