НАЙ-ЕВТИНИТЕ НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

Видове разрешен багаж при пътуване с авиокомпания Райънеър

Изисквания за превоз на багаж с нискотарифната авиокомпания Райънеър (Ryanair)

Моля да се запознаете с новите изисквания за превоз на багаж в сила от 01.11.2018г. Ако Вашият салонен (ръчен) багаж надхвърля разрешените максимални тегло и/или размери, ще трябва да го предадете в багажното отделение като чекиран багаж и ще бъдете таксувани на летището, като таксата се определя от авиокомпанията на место.

Проверете обстойно и точно размерите и теглото на ръчния си багаж преди да се отправите към изхода за самолета. Ако откажете да предадете неправилно подбрания багаж, може да Ви бъде отказано качването на борда на самолета.

Багаж за багажното отделение (чекиран багаж), който е по-тежък от допустимото тегло се таксува по 10 евро за всеки надхвърлен килограм.

САЛОНЕН БАГАЖ БЕЗ ПРИОРИТЕТ
БЕЗПЛАТНО: При пътуване с нискотарифната авиокомпания Ryanair, в цената на самолетния билет е включен само един багаж. Този багаж трябва да влиза в следните граници: 40 см х 20 см х 25 см и трябва да се побере под седалката пред Вас

САЛОНЕН БАГАЖ С ПРИОРИТЕТ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:
Ако желаете да добавите допълнителен багаж до 10 кг. с размери 55 см х 40 см х 20 см на борда на самолета, то трябва да заплатите допълнителна такса за ПРИОРИТЕТНО КАЧВАНЕ. Този багаж трябва да се побира в отделението за багаж над седалките. При някои по-натоварени полети може авиокомпанията да Ви помоли да предадете салонния си багаж като чекиран багаж - безплатно.

БАГАЖ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ: Всеки пътник може да добави куфар за багажното отделение до 20 кг. срещу допълнително заплащане. За всяка дестинация и период, през който желаете да пътувате цената на багажа за багажното отделение е различна. За повече информация, моля да се свържете с нашите консултанти на посочените контакти.

 

ПАЗАРУВАНЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО
Всички пътници, които са пазарували на летището или от безмитните магазини, могат да вземат покупките си като допълнение към техния разрешен ръчен багаж. Моля да пазите касовия бон, с който са закупени стоките при евентуална допълнителна проверка.

БАГАЖ ЗА БЕБЕ
Не се предвижда ръчен багаж за бебе (от 8 дни до 23 месеца), което пътува в скута на възрастен. Въпреки това бебешка чанта до 5 кг може да бъде носена от възрастния в допълнение към неговия/нейния собствен допустим ръчен багаж.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ НА БАГАЖ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://ryan.air-bg.com/ Ние ще Ви предложим най-икономичен вариант за Вашето пътуване. Това не е официалната страница на Ryanair. Може да използвате сайта www.ryanair.com, за да се свържете с Ryanair.