ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Видове разрешен багаж при пътуване с авиокомпания Райънеър

Изисквания за превоз на багаж с нискотарифната авиокомпания Райънеър (Ryanair)

Моля да се запознаете с новите изисквания за превоз на багаж в сила от 01.11.2018г. Ако Вашият салонен (ръчен) багаж надхвърля разрешените максимални тегло и/или размери, ще трябва да го предадете в багажното отделение като чекиран багаж и ще бъдете таксувани на летището, като таксата се определя от авиокомпанията на место.

Проверете обстойно и точно размерите и теглото на ръчния си багаж преди да се отправите към изхода за самолета. Ако откажете да предадете неправилно подбрания багаж, може да Ви бъде отказано качването на борда на самолета.

Багаж за багажното отделение (чекиран багаж), който е по-тежък от допустимото тегло се таксува по 10 евро за всеки надхвърлен килограм.

САЛОНЕН БАГАЖ БЕЗ ПРИОРИТЕТ
БЕЗПЛАТНО: При пътуване с нискотарифната авиокомпания Ryanair, в цената на самолетния билет е включен само един багаж. Този багаж трябва да влиза в следните граници: 40 см х 20 см х 25 см и трябва да се побере под седалката пред Вас

САЛОНЕН БАГАЖ С ПРИОРИТЕТ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:
Ако желаете да добавите допълнителен багаж до 10 кг. с размери 55 см х 40 см х 20 см на борда на самолета, то трябва да заплатите допълнителна такса за ПРИОРИТЕТНО КАЧВАНЕ. Този багаж трябва да се побира в отделението за багаж над седалките. При някои по-натоварени полети може авиокомпанията да Ви помоли да предадете салонния си багаж като чекиран багаж - безплатно.

БАГАЖ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ: Всеки пътник може да добави куфар за багажното отделение до 20 кг. срещу допълнително заплащане. За всяка дестинация и период, през който желаете да пътувате цената на багажа за багажното отделение е различна.

 

ПАЗАРУВАНЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО
Всички пътници, които са пазарували на летището или от безмитните магазини, могат да вземат покупките си като допълнение към техния разрешен ръчен багаж. Моля да пазите касовия бон, с който са закупени стоките при евентуална допълнителна проверка.

БАГАЖ ЗА БЕБЕ
Не се предвижда ръчен багаж за бебе (от 8 дни до 23 месеца), което пътува в скута на възрастен. Въпреки това бебешка чанта до 5 кг може да бъде носена от възрастния в допълнение към неговия/нейния собствен допустим ръчен багаж.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ НА БАГАЖ


ЦЕНАТА НА ЧЕКИРАНИЯ БАГАЖ СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДЕСТИНАЦИЯТА И СЕЗОНА, В КОЙТО ПЪТУВАТЕЦЕНАТА НА ЧЕКИРАНИЯ БАГАЖ Е ВИНАГИ ПО-ЕВТИНА, КОГАТО ТОЗИ БАГАЖ Е ЗАЯВЕН ПО ВРЕМЕ НА РЕЗЕРВАЦЯ


ЦЕНАТА НА ЧЕКИРАНИЯ БАГАЖ Е ВИНАГИ ПО-ВИСОКА, КОГАТО ТОЗИ БАГАЖ СЕ ЗАПЛАЩА НА ЛЕТИЩЕТО

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

ПЛАНИРАНИ ПОЛЕТИ

 

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.gif

 

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с нискотарифни авиокомпании. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.