ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ОТ ИЛИ ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (SOF)

Транспорт от и до Летище София
До Летище София (SOF) може да се придвижите с автобус, с такси, с личен автомобил, велосипед или мотопед и с метро.

Информиране за терминал на излитане или кацане
Препоръчваме ви да се осведомите предварително от кой терминал заминава вашият полет, както и да се явите на Летище София – Терминал 1 или Терминал 2,  2 (два) астрономически часа преди обявения час на излитане.

Регистрация на пътници и багажи
Гишетата за регистрация на пътници и багажи  са разположени в обществените зони за заминаване на Терминал1 и на Терминал 2 като отварят от два до три часа преди обявения час на излитане в зависимост от изискванията на конкретната авиокомпания. За номера на гишето, обслужващо вашия полет, се информирайте от електронните монитори.

Заминаващите пътници и техният ръчен багаж подлежат на щателна проверка за вещи, забранени за транспортиране на борда на самолета или за спазване на ограниченията при пренос на течности, аерозоли и гелове в ръчния багаж.  Ограниченията не се отнасят за продуктите, закупени от магазините след пунктовете за проверка по сигурност, както и по отношение на някои медикаменти и хранителни продукти.

Митническа и гранична проверка
Гишетата за митническа и паспортна проверка са разположени след пунктовете за проверка по сигурност на пътниците и ръчния им багаж.
Ваше задължение е да се осведомите предварително за митническите и паспортно-визовите изисквания на страните, за които пътувате. Обърнете внимание на валидността на вашите документи.

Магазини
Магазините за безмитни продажби на Летище София са разположени на двата терминала и работното им време е съобразено с разписанието на първите излитащи и последните кацащи полети за деня. Продажните цени на стоките са определени в евро. Закупените стоки могат да бъдат заплатени с кредитни, дебитни карти или в брой в следните валути: български лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове и британски лири.

Магазините на Летище София предлагат богат асортимент от стоки на изключително атрактивни цени: парфюмерия и козметика, тютюневи изделия, аксесоари, играчки, алкохолни напитки, подбрани захарни изделия на чужди и български производители, както и био козметични продукти и подаръчни комплекти с натурални съставки.

Други услуги
На терминалите ще намерите също така и заведения и барчета за бързо хранене, сандвичи, топли и студени напитки. И на двата терминала има банкомати и обеменни бюра, както и офиси на коли под наем.

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.