НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ МАНЧЕСТЪР

 

Добре дошли в Манчестър - градът на индустриалния блясък и футболната страст!

Манчестър е най-големия град в северозападна Англия. Той е исторически и културен център на Великобритания. Този богат и разнообразен град е най-известен с индустриалната си мина и богатите футболни традиции. Днес Манчестър се превръща в модерно и вълнуващо място за изкуство, наука и бизнес. 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В МАНЧЕСТЪР. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В МАНЧЕСТЪР?

Манчестър има дълга и богата история, която е въздействала на развитието на Великобритания. През индустриалната революция през XVIII и XIX век, Манчестър става един от водещите центрове за производство на текстил и въглища в света. Този период от историята на града се отразява в неговата архитектура. За да научите повече за историческите аспекти на Манчестър, може да посетите Музея на индустриалната революция.

Съвременният Манчестър съчетава историческия облик с новаторски дизайн. Градът е известен с изключителните си изложби, културни събития и множество музеи и галерии. Най-популярната туристическа атракция е Музея на Манчестър и Художествена галерия, който предлагат богата колекция от изкуство, археология и история.

В Манчестър се намират три университета - Манчестърски университет (на английски: The University of Manchester), Манчестърски метрополитански университет (на английски: Manchester Metropolitan University) и Кралски северен колеж по музика (на английски: Royal Northern College of Music). Манчестърският университет е най-големият университет без филиали в Великобритания.

Манчестър е световно известен с футболната си страст. Градът домакинства на два от най-големите футболни клуба в света - Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Мачовете между тези два отбора са едни от най-очакваните във всеки сезон и предлагат невероятно футболно преживяване. Освен това, Манчестър е дом на "Музея на футбола" - уникално място, където може да научите за историята на футбола и неговото въздействие върху световната култура.

Манчестър привлича изкуствата и науката в много престижни институции. Университетът в Манчестър е една от най-реномираните образователни институции в света, а градът е известен с креативната си атмосфера. Тук можете да откриете множество галерии и изложби, като Градския Художествен Институт и Фондация "Уитуърт" за съвременно изкуство. Манчестър съчетава изкуство и наука в Музея и Галерията на "Наука и Индустрията", където посетителите могат да се насладят на интерактивни изложби и научни демонстрации.

Манчестър предлага богато смесицата от история, култура, футбол и наука. Градът привлича хора от целия свят със своя уникален характер и възможности за развлечение и образование. Независимо дали сте турист, студент, или просто обичате разнообразието, Манчестър със сигурност ще ви впечатли с множеството си атракции и вълнуваща атмосфера.Сградата на кметството в Манчестър

Полетно разписание от Пловдив (PDV) до Манчестър (MAN)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище Пловдив (Plovdiv Airport) до Летище Манчестър (Manchester Airport).

Продължителност на полет от Пловдив до Манчестър
Комфортното пътуване от Пловдив до Манчестър е с продължителност 3 часа и 50 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от Пловдив (PDV) до Манчестър (MAN).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ И ДО ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.