ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00

ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА САЙТА ryan.air-bg.com

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Братислва (BTS)


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ БРАТИСЛВА (BTS)

 

Добре дошли в Братислава - съкровището на Централна Европа!

Братислава (Bratislava) е столицата на Словакия и най-големият град в държавата. Братислава е много добре свързан с градове от цяла Европа с директни полети на нискотарифни и редовни авиолинии. Освен това е и много привлекателна дестинация за уикенд пътувания. Градът ще Ви предложи богат културен живот и много забележителности, както се започне от дворците от миналото и се достигне до модерната архитектура на последните години. Братислава е разположена от двете страни на река Дунав, през която преминават няколко моста.

Братислава е с население от по-малко от половин милион. Това е спокоен и приятен за разходка град, като всичко е разположено толкова близко, че почити няма да Ви се наложи да ползвате градски транспорт. От Братислава може да си организирате  разходка до още две близки столици Будапеща, която е на 200 км и Виена, която още по-близко разположена - само на 80 км.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В БРАТИСЛАВА. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В БРАТИСЛАВА?

Една от най-важните забележителности на Братислава е Братиславски храд. Това е замък, разположен на хълм и е представлявал крепост на всички племена и държави владели земите на днешна Словакия - келти, славяни, римляни, унгарци и австрийци. Замъкът Братиславски храд е претърпял много промени през различните периоди както  промяна на архитектурата от готически стил в бароков, та чак и до неколкократно разрушаване.

Катедралата Св. Мартин представлява готическа катедрала, в която са се провеждали коронациите на няколко унгарски крале. Строежът и е започнат през далечната 1204г., а последно е реконструирана в края на 19-ти век.

Новият мост, който свързва двете части на града, над река Дунав също привлича доста туристи. Над моста има ресторант във форма на летяща чиния и затова често е наричан  ресторант НЛО.  До странния ресторант може да се доберете като ползвате асансьор до върха на единствения пилон на моста. От тук пред вас ще се разкрие невероятна панорама с гледка към цяла Братислава.

Не пропускайте да тествате и местната кухня, от която ще си оближете пръстите, както и да си поръчате местна бира.

Едно от най-приятните пътувания е това с високоскоростен катамаран, който свързва центъра на Братислава с центъра на Виена. Пътуването е с продължителност около 70 минути, като специалния катамаран може да преминава и през по-плитките води на река Дунав и през лятото.

Братиславски храд
Братиславски храд

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Братислава (BTS)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище Бургас (Burgas Airport) до Летище Братислава (Bratislava Airport).

Продължителност на полет от Бургас до Братислава
Комфортното пътуване от Бургас до Братислава е с продължителност 1 час и 45 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от Бургас (BOJ) до Братислава (BTS).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до Бургас (BOJ)

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна с нискотарифни авиокомпании. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на ryan.air-bg.com Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.