ЕВТИНИ НИСКОБЮДЖЕТНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ В ЕВРОПА

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Онлайн резервация на самолетен билет до и от летище Варшава Модлин (WMI)

Полетите са всеки Понеделник и Четвъртък
Период на опериране на директните полети от 01.07.2019 до 29.08.2019


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРШАВА МОДЛИН (WMI)

Добре дошли сред красотите на Варшава!

Варшава е най-големият град в страната и столицата на Полша. Тук архитектурата разказва за епохите, музеите интерпретират историята от музиката на Шопен, дворците показват стиловете на времето, а парковете позволяват да намерите спокойствие и отдих. Всичко това изгражда един незабравим образ на полската столица.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ ВЪВ ВАРШАВА. КАКВО ДА ПОСЕТИМ ВЪВ ВАРШАВА?

Една от най-известни забележителности в центъра на Варшава е Двореца на културата и науката, построен през 1955г., Сградата е с височина 231 метра, подарък е от Съветския Съюз и затова е в социалистически стил, но е емблематична за столицата на Полша. В нея има кино, театър, офиси на много фирми както и на различни обществени институции. Посетете терасата на етаж 30, от която ще се докоснете до невероятни гледки във всички посоки на Варшава. А докато се наслаждавате на картините, които се откриват пред Вас, може да си поръчате кафе или сладолед. Терасата може да посетите с асансьор, който се намира в централното фоайе.

В близост до Двореца на културата и науката е модерният център на Варшава, който изобилства от високи и странни архитектурни сгради. Целият район е интересен и през деня и през ноща. През деня може да се вгледате в някои детайли на сградите, а нощем – ще ги видите облени в разноцветни светлини.

Едно безплатно посещение на Университетска ботаническа градина ще Ви изненада приятно. Намира се в корпуса на библиотеката на Варшавския университет и за да бъдем по-точни - ще се озовете на покрива му. Това е приятно място за разходка и кратка градска почивка сред типичните алпинеуми и лехи от растения.

Интересна е Църквата Св. Кръст, намираща се вдясно на площада с паметника на Коперник до Полската академия на науките. В тази църква се пази сърцето на Шопен.

Църквата Св. Ана се намира на стария площад до Кралския дворец. Тя е доста голяма и много пищна. Вътре ще чуете мелодията на огромен орган. Църквата Св. Ана има висока кула и камбанария. Отново пред Вас ще се разкрие красива гледка към Стария град.

В Стария град ще откриете Кралският замък с едноименния площад. Замъкът заема централно място и е бил дом на полските крале от XVI до XVIII век. Тук ще разгледате зали с картини, няколко тронни зали, действали по време на различните полски владетели. Сградата е била разрушена по време на Втората Световна война и по-късно отново е възстановена, като много от орнаментите са оригинални. На последния етаж се помещава музей на карти за игра, в който са изложени много и разнообразни колоди от XVI век до днес.

Катедралата Св. Йоан Кръстител е най-голямата и най-стара готическа катедрала в града, намираща се между Кралския замък и Стария пазар в центъра.

Не пропускайте и пазарния площад, който е изпълнен с интересни цветни сгради и различни заведения. Тук ще бъдете запленени от архитектурата, краските и цялата атмосферата в сърцето на Стария град на Варшава.

Следващата забележителност са старинните крепостни кули Барбикан, които се явяват като емблема на Варшава. Те са от малкото старинни запазени части, които някога са обграждали града. През ноща са още по-красиви обляни в топлата светлина на прожекторите.

Новият град граничи със Стария град и започва след кулите Барбикан. Новият град във Варшава, всъщност не е толкова нов, тъй като датира от XV век. В действителност и той, като Стария град е бил значително засегнат през Втората Световна война и по-късно е бил отново възстановен. Тази част от града е също много приятна за разходка, повечето улици са с павета. Тук ще се натъкнете на сгради в стар стил, много църкви, та дори и манастир.

Варшава - старият град
Варшава - старият град

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Варшава Модлин (WMI)

 

 https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-logo.png
Разписание на нискотарифните директни полети с авиокомпания Райънеър (Ryanair)
от летище Бургас (BOJ) до летище Варшава Модлин (WMI)

ПЕРИОД НА ОПЕРИРАНЕ

от 01.06.2020 до 29.09.2020:
ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА, ПЕТЪК


 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

Facebook страница за самолетни билети от и до Бургас (BOJ)

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ И ДО ЛЕТИЩЕ БУРГАС (BOJ)

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ РАЙЪНЕЪР

✈ Обслужването е на български език.
✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.
✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.
✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.
✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.
✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

ВЗЕМИ БОРДНА КАРТА

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Ryanair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас с авиокомпания Ryanair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.ryan.air-bg.comНие ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Актуална информация за цени на полети, позволен салонен багаж и багаж за регистриране с авиокомпания Ryanair. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.