НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ КАУНАС (KUN)

 

 

Добре дошли в Каунас!

Град Каунас (Kaunas) се намира в Централна Литва и е втория по големина град в страната. Той е разположен на мястото, където река Нерис се влива в река Неман. Каунас не е само място с богата история и традиции, но и е голям център на бизнеса. 

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В КАУНАС. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В КАУНАС?

В града има няколко университета, което го прави атрактивно място за млади хора. Културното наследство на Литва е представено в историческите сгради и паметници, музеи, художествени галерии и църкви в града. Някои от забележителностите включват катедралата на Каунас, една от най-старите църкви в Литва - Витаутас, Историческия музей, Музея на политическите затворници, Музея на народната музика и инструменти, Музея на слепите, зоологическата градина и ботаническата градина.

Разходката в Каунас, Литва, представлява удивително пътешествие из богатата история на града. Забележителният пешеходен мост над река Неман е като портал към различен свят - широк, наклонен, като стълба. Паркът около реката е оазис на красота и спокойствие, където млади семейства и хора от всички възрасти имат възможност да се наслаждават на природата.

Ето нещо, което може да ви изненада, а именно железопътният тунел, скрит под града. Повече от километър дълъг, той е стара част от европейското наследство, като се гордее със своята история, която се простира чак 1862 година. През 2010 година тунелът беше възстановен, запазвайки своята автентичност и продължавайки да е ключов елемент от градската инфраструктура.

След един релаксиращ ден на плажа край Неман, не пропускайте Алеята на свободата, което е като пътека през историята. Тази пешеходна улица, свързваща стария и новия град, е жив паметник на свободата, който ви води през времето и пространството.

В сърцето на града стои църквата на свети архангел Михаил, която привлича вниманието на туристи с необикновената си архитектура. Каунас е място, където историята, културата и природата се сливат, създавайки вълшебно преживяване за всеки посетител.

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Каунас (KUN)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище Бургас (Burgas Airport) до Летище Каунас (KUN).

Продължителност на полет от Бургас до Каунас
Комфортното пътуване от Бургас до Каунас е с продължителност 2 часа и 25 мин.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от Бургас (BOJ) до Каунас (KUN).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.